casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateDin Zona

Penitenciarul din Gherla ofera firmelor forta de munca | Ce beneficii au societatile care angajeaza persoane private de libertate

Angajatorii care decid sa incadreze in campul muncii persoane private de libertate, beneficiaza de o serie de avantaje. Folosirea la munca a detinutilor nu implica incheierea unor contracte de munca cu persoanele private de libertate ci doar incheierea unui contract de prestari servicii cu Penitenciarul din Gherla.

Angajatorii care aleg sa incadreze in campul muncii persoane private de libertate, sunt asigurati de catre penitenciar de un numar constant de persoane, pe toata durata derularii contractului, atat in interiorul penitenciarului cat si in exteriorul acestuia.

De asemenea, angajatorii sunt scutiri de la plata obligatiilor fata de bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor de sanatate, fond de somaj si altele. Paza persoanelor private de libertate, hrana, supravegherea si coordonarea sunt asigurate de penitenciar.

Angajatorii isi pot negocia tarifele in functie de complexitatea lucrarilor efectuate. Industriile care necesita amplasarea de utilaje in vederea confectionarii de produse, beneficiaza de spatii puse la dispozitie de penitenciar.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul institutiei din Gherla – Str. Andrei Muresani nr. 4 – la telefon 0264 241 683 sau prin e-mail pgherla@anp.gov.ro

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close