publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Administratie | PrimarieBREAKING NEWS

Pepco si Penny interesate sa deschida magazine la Dej | Vezi unde vor sa le amplaseze

Penny Market si Pepco vor sa deschida in acest an magazine la Dej. Firma care se ocupa de consultanta pe partea de documentatie a facut deja primii pasi catre Primarie, urmand sa solicite in perioada urmatoare toate avizele necesare pentru demararea lucrarilor. Cele doua magazine vor fi amplasate pe un teren viran de pe strada Libertatii, in spatele benzinariei Petrom.

Conform informatiilor detinute de Dejeanul.ro, inca nu s-au depus documentele pentru obtinerea propriu zisa a autorizatiei de constructie, dar s-au facut primii pasi premergatori cererii. Mai mult decat atat, terenul din spatele benzinariei Petrom ar fi fost cumparat cumparat deja de reprezentantii grupului german care detine si magazinele Penny. In cadrul aceluiasi spatiu comercial ar urma sa functioneze si un magazin Pepco.

Nu este inca certa data la care se vor deschide cele doua magazine, dar cei de la firma de consultanta au dat de inteles ca isi doresc acest lucru pana la finalul anului.

Penny se afla intr-o continua expansiune in tara noastra, astfel ca pana in 2029, grupul german Rewe isi propune sa atinga cifra de 600 de magazine.

 

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close