ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Perchezitii in judetul CLUJ la angajati CFR | Furau tone de motorina din locomotive – VIDEO

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj au efectuat ieri nu mai putin de 14 perchezitii domiciliare, la persoane bănuite de sustragere de combustibil din locomotivele CFR. Cu totii erau angajati ai companiei feroviare, iar in urma actiunii au fost descoperite tone de litri de motorina. Mascatii au descins in judetele Bistrita-Nasaud si Cluj, inclusiv in localitatea Nima, langa Dej.

Surse din ancheta spun ca angajatii CFR Calatori furau combustibilul din locomotive si il puneau inclusiv in saci de plastic, pentru ca bidonele ar fi ocupat spatiu. Mai apoi, abandonau combustibilul intre statii, de unde era recuperat de alti colegi de serviciu, complici cu acestia.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3,5 tone de combustibil, 200 de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale. Toate faptele s-au petrecut in primele 6 luni ale acestui an. Au fost puse în executare 7 mandate de aducere.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close