publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

Perchezitii la Dej | Un barbat a fost retinut de Politie | De la ce a inceput totul

Un barbat in varsta de 46 de ani din Dej a fost retinut astazi de politisti pentru 24 de ore, iar la domiciliul acestuia au fost efectuate si perchezitii. 

Totul a inceput in noaptea de miercuri spre joi, atunci cand politistii Biroului de Ordine Publica din Dej l-au oprit in trafic pe barbatul de 46 de ani, pe strada 1 Mai, dupa ce au fost anuntati ca aflandu-se la volan, arata semne obscene celorlalti participanti la trafic.

Deoarece acesta mirosea puternic a alcool, i s-a cerut testarea cu aparatul etilotest, insa a refuzat. Politistii l-au invitat la spital pentru a-i recolta probe biologice, dar s-au lovit din nou de refuzul barbatului. Mai mult, acesta ar fi folosit un limbaj total neadecvat fata de oamenii legii. Politistii i-au intocmit atunci dosar penal pentru comiterea infractiunii de “refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

Intre timp, oamenii legii au primit o informatie conform careia barbatul respectiv ar detine ilegal o arma de foc. Acestia stiau ca barbatul in cauza a fost in trecut detinator de pistol, in mod legal, dar atunci cand autorizarea i-a expirat, a predat arma. Pentru a verifica informatia, in aceasta dimineata, politistii au efectuat perchezitii la domiciliul barbatului dar si la firma acestuia.  La perchezitii, agentii au gasit un pistol, dar din categoria celor neletale, care nu necesita autorizare.

Astazi, barbatul de 46 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru “refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close