publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

PERCHEZITII LA DEJ | Cresteau cannabis pe malul Somesului – FOTO

Doi dejeni,  tata si fiu, bănuiți de trafic de droguri, au fost reținuți, în urma a 5 percheziții derulate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate in municipiul Dej. Acestia aveau o plantatie de cannabis in Viile Dejului, pe malul raului Somes.

La data de 26 septembrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au efectuat 5 percheziții domiciliare în municipiul Dej, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme, 400 de grame de muguri de cannabis.

De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop și suma de 2000 de lei.

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere, iar în urma probatoriului administrat, doi bărbați de 27, respectiv 52 de ani, ambii din municipiul Dej, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Cluj, fiind dispusă arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

“În baza art. 226 Cod procedură penală admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, şi în consecinţă : În temeiul art.223 alin.2 rap. la art.202 alin.1 şi 3 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: P.A. şi P.O.E. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27 septembrie 2020 şi până la data de 26 octombrie 2020 inclusiv. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare ocazionate cu soluţionarea propunerii de arestare preventivă rămân în sarcina statului.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 27 septembrie 2020, ora 14:30, în prezenţa inculpaţilor reţinuţi”, se arata in solutia pe scurt a Tribunalului Cluj.

Cei doi, tata si fiu, au contestat masura arestarii.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close