publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin OrasPolitic

Pesediști pe viață, si nu prea… CORNEL ITU a demisionat din PSD si a trecut in partidul lui Ponta

Deputații PSD Cluj Cornel Itu și Horia Nasra și-au dat demisia din partid și s-au înscris în ProRomânia, a anunțat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

„Colegii nostri deputati Cornel Itu si Horia Nasra ( alaturi de senatorul Vasile Ilea, Remus Lapusan si multi alti primari si consilieri social democrati) au venit azi in Echipa ProRomania – pentru ca este nevoie de un nou inceput, o noua gandire de Stanga moderna, profesionista si responsabila!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, conform HotNews.

“Cred ca Pro România reprezintă mai bine valorile social-democrației. Eu rămân același om dedicat comunității și îmi voi pune in continuare energia in slujba cetățenilor.Respectul meu fata de foștii colegi ramane același și îmi doresc ca forțele de stangă sa se unească la un moment dat pentru ca Romania și romanii au nevoie de acest lucru”, a declarat deputatul Cornel Itu.

Plecarea celor doi din PSD este din cauza nemultumirilor pe care le-au avut in legatura cu numirea la conducerea organizatiei judetene a jurnalistului Liviu Alexa.

De altfel, noul presedinte interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a si reactionat pe facebook despre plecarea celor doi:

“PSD Cluj se curata de rebuturi politice, de gunoaie morale. Azi, au plecat spre Pro Romania, partidul tradatorilor, Cornel Itu si Horia Nasra, doi deputati alesi sub sigla PSD, inselandu-si alegatorii. Datorita siglei PSD, nu realizarilor personale, cele doua nervertebrate politice au incasat 6000 de euro pe luna de la Parlament. Am promis ca voi face curatenie, ma tin de cuvant. Astia doi au plecat la pro Romania, fiindca le cerusem oricum demisia. PSD Cluj mai scoare doua radacini din furunculul plin de puroi politic care era cat p-aci sa il omoare. Nu-i regretati pe acesti morti politici. Bucurati-va, caci Stanga la Cluj respira din nou”, a scris Liviu Alexa.

Deputatul Cornel Itu nu a putut fi contactat inca pentru un punct de vedere.

Stire in curs de actualizare!

 

 

Articole Similare

4 Comentarii

  1. Pisidisti pe viata … buna. Nu la bine si la rau. Rau sustinut si de ei.

  2. Când corabia se scufundă primii care incearcă sa o părăsească sunt șobolanii.

  3. Aş dori să întreb ceva: cei care ani la rândul au prestat în zona personajului, trec şi ei la noua oportunitate, sau rămân să activeze la vechea dârloagă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close