casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSPolitic

Peste 150 de membri ai PMP Cluj au trecut la PNL. La Dej, nu s-a luat încă nicio decizie privind mutarea de la PMP la PNL

Peste 150 de membri ai PMP Cluj, printre care şi persoane din conducere, au decis să plece din această formaţiune politică şi să treacă la PNL, au anunţat marţi liberalii clujeni.
Membrii PMP Cluj părăsesc în masă formaţiunea şi aderă la PNL Cluj! Fostul preşedinte şi consilier judeţean al PMP Cluj, Rareş Rusu, alături de preşedintele organizaţiei Câmpia Turzii şi fost secretar general al judeţului, domnul Marian Morar, de preşedintele organizaţiei Dej, domnul Sebastian Lazin, de preşedintele organizaţiei Huedin, domnul Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizaţii şi din Cluj-Napoca, au decis să părăsească PMP Cluj şi să adere la PNL Cluj„, se arată într-o informare transmisă, marţi, de PNL Cluj.

Contactat de Dejeanul.ro, Sebastian Lazin, preşedintele PMP Dej, a declarat că deocamdată la Dej nu s-a luat nicio decizie. În perioada următoare vor exista întâlniri între membrii PMP Dej şi PNL Dej, iar ulterior, imediat după Sărbătorile Pascale va fi făcut un anunţ oficial în ceea ce priveşte situaţia politică de la Dej a Partidului Mişcarea Populară.
Potrivit sursei citate, numai un partid mare poate să lupte împotriva „dezastruoasei” guvernări PSD-ALDE.

În acest moment PNL este cel mai puternic partid de opoziţie de pe eşicherul politic românesc şi cel mai important adversar al coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, o coaliţie mincinoasă care calcă în picioare viitorul României. Tocmai de aceea, ne bucurăm şi apreciem faptul că tot mai mulţi cetăţeni, inclusiv membri ai altor partide de dreapta, înţeleg faptul că doar într-un partid mare şi serios pot să lupte împotriva dezastruoasei guvernări PSD-ALDE. Suntem convinşi că noii colegi vor găsi în PNL Cluj o echipă puternică şi determinată, alături de care să contribuie la îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi la modernizarea României”, se mai arată în informarea PNL Cluj.

Articole Similare

4 Comentarii

  1. Sa faci politica nu este nici necesar nici obligatoriu sa ai caracter. Ce poti spune !? Dati bataie la ciolan si lustruiti osul pana il albiti

  2. Daca trece Lazin va fi un castig pentru PMP si o pierdere pentru PNL.De fapt cine se aseamana se aduna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close