publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWS

Peste 500 de enoriasi din judetul Cluj, dusi cu autocarele la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului – VIDEO

Maine are loc sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, iar Biserica Ortodoxa Romana s-a mobilizat pentru ca la marele eveniment sa participe cat mai multi oameni. Astfel, preotii parohiilor din tara au fost nevoiti sa intocmeasca tabele cu enoriasii care vor participa la sfintire, acestora fiindu-le asigurat transportul si cazarea pana la Bucuresti.

Reprezentantii Patriarhiei Romane recunosc ca sunt implicati in transportul pelerinilor la Bucuresti pentru a participa la slujba de sfintire a Catedralei, dar spun ca situatia nu trebuie confundata cu cea din campaniile electorale sau de la mitingurile politice, ci trebuie privita ca pe un sprijin pe care biserica il ofera credinciosilor care vor sa ajunga la eveniment.

Din judetul Cluj, peste 500 de persoane au plecat cu autocarele spre Bucuresti in aceasta dimineata. Drumul va fi parcurs in doua parti, pentru ca in aceasta noapte pelerinii vor poposi la Brasov, iar dimineata isi vor continua drumul spre Bucuresti.

Conform Basilica.ro, din anul 2010 până în 2018, Biserica şi statul au cheltuit aproximativ 100 milioane euro prin construcţia Catedralei Naţionale la roşu.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Așa nesimțire…mor suflete in spitale și noi construim o monstruozitate. La câte biserici avem…asta mai lipsea, cireașa de pe tort. Dacă nu era așa de mare nu ne vedea Dumnezeu, sau nu ne vedea spălătorii de creiere din biserici. Și să nu care cumva sa îndrăzniti să îmi spuneți că sunt nesimțit. Nesimțiți sunt cei care au construit această biserică fără să se gândească cate paturi de spital ar fi putut fi modernizate cu acei bani. Sunt dezgustat de tot ce înseamnă instituția bisericească. Și da, sunt creștin ortodox și cred in Dumnezeu, dar nu in popi cu pălării de mii de euro și mașini scumpe. Să vă fie rușine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close