publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Piata alimentara din Dej ramane DESCHISA | Se renunta la “peretii” laterali

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat astazi ca primarii tuturor localitatilor din tara sunt obligati sa ia masuri in asa fel incat comerciantii autohtoni care isi vand marfa in pietele agroalimentare sa nu aiba de suferit in urma noilor restrictii care intra in vigoare incepand de luni.

Astfel, la Dej, solutia a fost usor de gasit, deoarece piata agroalimentara din centru functioneaza intr-un spatiu care poate fi usor transformat intr-unul care sa se incadreze in definitia unui spatiu deschis, deoarece “peretii” laterali sunt alcatuiti doar din prelate care pot fi indepartate, lucru care se va si intampla.

“In cursul dimineții de astăzi am decis, în cadrul discuțiilor avute cu prefectul județului Cluj, domnul Mircea Abrudean, ca piața agrolimentară din Dej să rămână deschisă. Lateralele incintei pieței agroalimentare vor fi demontate pentru a asigura astfel condițiile ca spațiul să fie deschis și conform cu noile reglementări privind activitatea de comerț în piețe în contextul generat de răspândirea SARS-CoV2 . Producătorii din hala unde se comercializează produse lactate și brânzeturi vor fi relocați la puncte de vânzare exterioare iar hala va fi închisă. In piața agroalimentară din Dej vor fi aplicate toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2”, a anuntat primarul Costan Morar.

Va reamintim, incepand de maine, intra in vigoare noi restrictii cu privire la prevenirea infectarilor cu COVID-19.

Incepand de maine, iesim din casa noaptea doar JUSTIFICAT | Si cu declaratie

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Din vara putea ridica prelatele, si cortul de triaj l-au ascuns. Pe cine administreza nu intereseaza nici aglomeratia din piata..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close