publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Oras

Piata Bobalna, neincapatoare aseara, la Zilele Municipiului Dej | Peste 10 000 de oameni au fost in centru – VIDEO

Peste 10 000 de oameni s-au distrat sambata seara in Piata Bobalna, la cea de-a doua seara a Zilelor Municipiului Dej. Au fost artisti mari care au urcat pe scena de la Dej, au fost premii, dar au fost si momente speciale, dedicate echipei locale de fotbal Unirea Dej, care s-a intors de la Bucuresti dupa meciul cu Dinamo, iar jucatorii au urcat direct pe scena. Zilele Orasului continua astazi cu Festivalul SAMVS si Produs de Cluj.

Muzica a inceput sa rasune de pe scena din Piata Bobalna de la ora 19:30, cand au evoluat artistii locali. Mai apoi, odata cu lasarea intunericului, aflat pentru prima data la Dej, pe scena a urcat WRS, cel care a reprezentat Romania la Eurovision in acest an. Devenit deja hit,  “Llámame”,  a fost cantat de mai multe ori, la cererea publicului. Dupa WRS, pe scena de la Dej a urcat EMAA, devenita cunoscuta  dupa diferitele colaborari pe care le-a avut cu artisti mari din tara noastra, cum ar fi The Motans sau Carla`s Dreams.

Momentul mult asteptat de public a fost acela in care pe scena a urcat PUYA, care timp de aproape o ora a cantat alaturi de dejeni si chiar a coborat printre ei.

Mai apoi, in Piata Bobalna a avut loc un moment special, pentru ca fotbalistii Unirii Dej au ajuns in centrul orasului dupa deplasarea avuta la Bucuresti, unde au invins echipa de fotbal Dinamo Bucuresti. Jucatorii dejeni au urcat pe scena, iar miile de dejeni prezenti in piata i-au aplaudat si i-au felicitat.

Seara s-a incheiat cu un recital al celor de la 3 SUD EST, alaturi de care publicul a cantat fiecare melodie.

Astazi, de la ora 23, Zilele Orasului se vor incheia cu un foc de artificii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close