mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
BREAKING NEWSDin Zona

Pistă de biciclete între Dej si Nireș | Va fi construita pe fonduri europene

Comuna Mica va fi legata de Dej printr-o pista de biciclete. Consiliul Județean Cluj a aprobat, ieri, în ședință extraordinară, parteneriatul realizat împreună cu localitatea Mica în vederea construirii unei piste de biciclete finanțabilă prin PNRR.

Pista de biciclete propusă prin proiect va avea o lungime de 4,8 km, cu o lățime  de minim 2 m organizată în dublu sens, respectiv 2 piste cu lățimea de 1 m, câte una pentru fiecare sens de circulație. Pista va incepe de la limita administrativă a Municipiului Dej și va avea final la intrare în localitatea Nireș. Aceasta se va amplasa în lungul drumurilor județene DJ 161D si DJ 172 F, în exteriorul șanțurilor existente.

Valoareea proiectului se ridică la 2 milioane de lei.

Nu este singurul astfel de proiect din judetul Cluj. Comuna Sancraiu a finalizat anul trecut o pista de biciclete lunga de 4 kilometri, care are rolul de a o lega de Calatele si Huedin, ultimele doua localitati urmand sa isi finalizeze lucrarile. Pista de biciclete dintre Sancraiu, Calatele si Huedin urmeaza fostul traseu al mocanitei.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Wow, fix asta lipsea din viata mea. Dar oare craterele din asfalt cand o sa le repare? Sau circulam pe pista intre timp?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close