publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Plasa de umbrire – tine departe efectele nedorite ale soarelui

Putem confirma din propria experienta ca soarele pe timpul verii poate fi de nesuportat. La fel cum soarele bate asupra noastra, bate si asupra tuturor celorlalte vietati si lucruri din jur. Pentru noi, oamenii, exista solutii cu ajutorul carora sa ne protejam de soare sau sa il tinem departe de noi. De ce sa nu exista astfel de solutii si in cazul plantelor, de exemplu? Asa ca, in acest sens, au fost luate masuri.

Pentru plante a aparut plasa de umbrire Regal Fermierul. Numele este destul de sugestiv, insa cu siguranta nu toata lumea care nu a mai vazut acest produs pana acum poate intelege in totalitate conceptul. O astfel de plasa se va aseza peste plante, la o anumita distanta sau chiar direct pe suprafata lor. Asezata fiind plasa de umbrire, ea va avea scopul de a nu mai permite soarelui sa actionize direct asupra gradinii, ci va reprezenta un strat protector de care trebuie sa traca soarele mai intai. Razele care reusesc sa treaca nu sunt la fel de puternice, planta fiind astfel protejata.

Cum au aparut plasele de umbrire?

La fel cum pentru noi la un moment dat s-au luat in considerare factorii de risc, luand astfel nastere crema de protectie solara, la fel s-a intamplat si in cazul gradinilor. In acest al doilea caz raspunsul a fost plasa de umbrire.

De-a lungul timpului s-a observant faptul ca efectele nemiloase ale soarelui sunt simtite puternic de catre plante si de catre sol. Pierderile incepand sa creasca in timpul verii, au trebuit luate masuri, fiecare om incercand sa isi pazeasca si sa isi acopere plantele cum putea. In cele din urma, a luat nastere aceasta plasa de umbrire, ale carei efecte pozitive au fost apreciate imediat.

Avantajele unei plase de umbrire

O plasa de umbrire aduce avantaje in sezoanele calde, in special in timpul verii. Aceasta este creata astfel incat sa diminueze procentul razelor de soare care cad pe suprafata plantelor. In general, o astfel de plasa ofera o protectie de 40%. Acest lucru inseamna ca aproape jumatate din puterea soarelui nu va mai putea actiona direct asupra plantelor, sansele ca ele sa moara scazand puternic.

Plasa poate fi folosita indiferent de tipul gradinii. Ea poate fi asezata si direct pe suprafata plantelor, dar si sprijinita pe stalpi de sustinere, acesta fiind cazul serelor. Pretul plasei este infim daca tinem cont de efectele benefice pe care le aduce.

Esti in cautarea unor produse destinate gradinaritului? Intra pe regalfermierul.ro pentru a alege dintr-o gama larga 

Desi acest sezon nu este prielnic gradinilor, multe persoane prefera sa isi ia produsele necesare treptat, pentru a avea toate cele necesare in momentul in care vine sezonul muncii in gradina. Cel mai vanat produs este plasa de umbrire dar si o folie mulci de buna calitate. Aceasta are efecte benefince in timpul verii, motiv pentru care nimeni nu vrea sa astepte sa o cumpere in ultimul moment.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de plase, a unor folii protectoare sau a altor produse necesare in gradina, va invitam sa studiati ofertele Regal Fermierul. Acestia sunt specializati in domeniul agriculturii si au scopul principal de a pune pe piata cele mai bune produse pentru acei oameni cu care impart aceiasi pasiune.

Date de contact:

Telefon: 0769 493 825 /  0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

Adresa: Comuna Matca, Județul Galați

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close