publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasDin Zona

Poetul disparut din Bobalna a fost gasit | L-au cautat zeci de politisti, jandarmi si un caine de urma – VIDEO

Barbatul in varsta de 60 de ani, disparut ieri dimineata din comuna Bobalna, a fost gasit. Alexandru Cristea a fost cautat atat ieri cat si astazi, de zeci de politisti, jandarmi si voluntari, pe toate campurile si dealurile de pe raza comunei Bobalna. In cele din urma, a fost gasit astazi, in localitatea Pruni, la cativa kilometri distanta de locuinta lui.

In ultimul an, poetul a stat mai mult internat in spital, suferind de unele afectiuni care uneori ii afectau rationalitatea. Zilele trecute a fost externat si nu peste mult timp urma sa mearga la un nou control. Ieri dimineata, insa, a disparut. Ultima data a fost vazut mergand pe langa un parau, prin spatele casei, indreptandu-se spre campurile din comuna.

In aceasta dimineata, zeci de politisti, jandarmi, voluntari dar si specialisti cu un caine de urma au venit in comuna Bobalna pentru a continua cautarile, iar in cele din urma l-au gasit in localitatea Pruni.

Din primele date, acesta este teafar, avand rani superficiale din cauza mersului prin padure, si este slabit. O ambulanta il va transporta la Spitalul Municipal Dej.

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close