aeroport cluj

alexander internatinoal
BREAKING NEWSDin Zona

Politia Animalelor Cluj si-a demonstrat din nou inutilitatea | Amenda minima pentru o fapta grava – VIDEO

Angajatii Biroului Politiei Animalelor Cluj au demonstrat din nou ca sunt niste „putori”, asa cum sunt numiti in limbaj popular cei carora le este lene sa isi faca treaba. Un cioban care a vrut sa scape de cainele de la stana intr-un mod crud, târându-l dupa masina pe camp, a fost amendat cu sanctiune minima, iar patrupedul a fost lasat mai apoi tot in „grija” celui care a vrut sa scape de el.

S-a intamplat zilele trecute in localitatea Sandulesti, in apropierea autostrazii A3. Un trecator a filmat momentul in care cainele era legat de un autoturism de teren si târât pe camp, desi nu se mai putea tine pe picioare. Norocul animalului a fost ca s-a rupt sfoara cu care era legat de masina, reusind sa scape. Dupa ce imaginile au aparut in spatiul public si au provocat revolta in mediul online, cei de la Politia Animalelor Cluj, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, s-au autosesizat si au demarat cercetari.

Rezultatul: L-au amendat pe proprietarul cainelui cu 1000 lei. In plus, bonus, au decis sa lase cainele tot in grija celui care a vrut sa il omoare, pentru ca „specialistii” din cadrul Politiei Animalelor au constatat ca nu are rani vizibile.

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button