publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Oras

Politistul care s-a impuscat la Dej a decedat in aceasta dimineata

Politistul in varsta de 39 de ani, care ieri s-a impuscat in sediul Politiei Dej, a decedat in aceasta dimineata. De la Spitalul Municipal Dej, barbatul a fost transferat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, dar era tinut in viata doar de aparate. Medicii au declarat inca de ieri ca fiind in moarte cerebrala este compatibil pentru donarea de organe, dar pana la aceasta ora nu se stie daca familia si-a dat acceptul.

Surse din cadrul Institutului de Transplant de la Cluj-Napoca ne-au declarat ca in cursul noptii nu a fost solicitata nicio echipa medicala de la ei care sa preleveze organe la Spitalul Militar.

Va reamintim, barbatul in varsta de 39 de ani s-a impuscat ieri imediat dupa ce a ajuns la serviciu. Inca nu s-a stabilit daca gestul acestuia are vreo legatura cu dosarul pe care fostul comandant al politiei il are la DNA pentru ca se folosea de ofiterii de serviciu sa se ponteze atunci cand lipsea de la munca. Agentul sef inca nu fusese citat la DNA si nu se stie daca urma sa fie citat.

Citeste si:

Un agent de la Politia Dej s-a impuscat in cap | Glontul a iesit prin geam si a ajuns in strada – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close