publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Prefectul de Cluj si familia, tot POZITIVI la COVID-19 | Au cerut externarea

Prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean, sotia acestuia si fiul lor in varsta de 9 luni, au fost externati din Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, desi sunt in continuare pozitiv cu COVID-19. Fiind asimptomatici, acestia au cerut externarea, dar vor ramane izolati la domiciliu.

“Astăzi se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați pozitiv cu Covid-19 și, conform Ordinului MS Nr. 1137/23.06.2020, am solicitat externarea, fiind asimptomatici. Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu, așa cum prevăd regulile.

Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici.

Vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și gândurile bune pe care ni le-ați transmis în toată această perioadă, care ne-au ajutat să trecem mai repede peste situație și să rămânem optimiști.

Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate!” a transmis Mircea Abrudean.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close