publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSPolitic

Președintele  PNL Dej, Aurelian Mureșan, răspunde acuzațiilor deputatului PSD, Cornel Itu. Parlamentarul îl atacase pe Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook

Președintele  PNL Dej, Aurelian Mureșan, răspunde acuzațiilor deputatului PSD, Cornel Itu, după ce social-democratul l-a atacat pe Klaus Iohannis, preşedintele României, într-o postare pe Facebook.

Mai mult, deputatul dejean, a lăudat Guvernul Dancila şi a transmis că “domnilor de la PNL, domnule Klaus Iohannis, puterea legitimă nu se câștigă prin abuzuri și lovituri de stat, ci prin proiecte duse la bun sfârșit, prin promisiuni îndeplinite, pe scurt, prin muncă și viziune politică!“.

În această dimineaţă a venit şi răspunsul preşedintelui PNL Dej, pe care îl redam integral.

“Din respect pentru istoria acestui popor și pentru valorile pe care le-a oferit Partidul Național Liberal de-a lungul timpului, am amânat cu o zi răspunsul la comunicatul d-lui  Itu Cornel, deputat PSD, cel care cu doar o zi înainte de sărbătoarea noastră, a liberalilor și a tuturor celor care cunosc și cinstesc istoria neamului românesc, a adus calomnii, cuvinte jignitoare celor care respectă statul de drept și democrația în România.

 Aduc în memoria dumneavoastră, dragi locuitori ai Dejului, faptul că de mai mult de 10 ani, acest partid numit Partidul Social Democrat, prin reprezentanții săi de seamă, au pus stăpânire pe destinele orașului nostru, cu promisiuni nenumărate, precum centură ocolitoare a Dejului, barieră la trecerea cu calea ferată de la OMV, locuri de muncă bine platite, bani pentru investiții și condiții decente de trai, supermarketuri și programe pentru sprijinirea tinerei generații.

În realitate, s-au dovedit, în majoritatea cazurilor, promisiuni deșarte!

Iată că acum vin în fața noastră și, cu un tupeu inimaginabil, încearcă să ia apărarea celui mai slab premier și guvern pe care România l-a avut vreodată de 100 de ani de la unirea tuturor principatelor.

 Domnilor conducători ai Partidului Social Democrat, vă somez să nu faceti acuzatii  tocmai dumneavoastră  înainte de a vă uita la câte promisiuni ați făcut României de când vă aflați la cârma țării si ce ati realizat.

Vă voi face succint o listă a rușinii naționale, pe care o girați cu mândria de a fi român:  salarii mărite la stat prin tăierea altora, inflație crescută la 5,2%, atac asupra Justiției și a Codului de Procedură Penală, lipsa infrastructurii, a autostrăzilor, lipsa investițiilor, absorbție scăzută a fondurilor europene, 2 guverne schimbate de către șefii dumneavoastră, pensii speciale, împrumuturi de zeci de miliarde de lei, cu dobândă mărită, pentru a plăti salariile și pensiile, iar mai nou, furtul din buzunarul nostru, prin naționalizarea Pilonului II, după ce a scăzut contribuția la acesta de la 6% la 3,75%, ultima tentativă de furt generalizat din buzunarul tinerilor. 

Tot PSD-ul a “dat” OUG 13, a dat derogări de la legile responsabilității ministeriale și a celor fiscale pentru a putea fura banul public liniștit, a făcut praf economia trecând legi prin parlament fără niciun fel de dezbatere (TVA defalcat, transferul contribuțiilor, impozitarea cifrei de afaceri, impozitarea contractelor part-time, impozitarea dividendelor, supra-acciza etc), a făcut praf justiția schimbând regulamentele din parlament, băgând pumnul în gura opoziției doar pentru a vota legi care să-i protejeze tot pe ei. 

PSD a făcut plângeri penale împotriva jurnaliștilor și mai nou cere anchete împotriva acestora, a preluat toată instituțiile publice și acum acestea răspund la comanda liderului suprem al acestui partid, a intervenit direct și cu amenințări împotriva politicii monetare, lucru în premieră în UE.

 Acestea sunt “performanțele guvernului” și a parlamentului condus de o coaliție toxică pentru români! 

Datorită acestor “performanțe” vă victimizați în fața electoratului dejean.

Domnilor de la PSD Dej, care girați acțiunile unui premier și a unui președinte de partid certat cu legea, aceste fapte trebuie “să va dea fiori” dumneavoastră, în orice clipă a zilei, nu doar acum, când politicianește vorbiți de pregătiri pentru alegeri prezidențiale! 

 Puțin respect, când vorbim de “abuzuri și lovituri de stat”, domnilor! 

Poporul român nu mai poate fi păcălit! Victimizarea și împroșcarea cu noroi, măsuri de altfel binecunoscute la comuniști, nu mai își au locul în aceste timpuri! 

 E momentul să recunoașteți neputința de a face ceea ce ați promis în atâtea campanii electorale  și să lăsăți cetățenii, atâția câți au mai rămas acasă și nu au luat drumul pribegiei, să muncească, să își vadă de viață și nu să stea cu mâna întinsă după pomeni electorale! 

Prin toate măsurile la care sunteți părtași nu faceți altceva decât să amanetați viitorul copiilor noștri, să distrugeți șansa României de a se dezvolta, iar prin media care este aservită puterii, să manipulați mințile unor oameni de bună credință, care și-au pus speranțele în partidul dumneavoastră.” a transmis Aurelian Mureșan, președinte PNL Dej.

 

Articole Similare

5 Comentarii

  1. Are dreptate domnul Muresan in tot ce spune despre partidul de guvernamant.dar si eu am dreptate cand spun ca daca nu esti in stare sa dai in scris un drept la replica fara dezacorduri care sa te duca cu gandul ca cel ce scrie este agramat atunci mai bine prin viu grai(ma feresc sa spun oral).Si daca dreptul tau la replica este si de-a dreptul copilaresc atunci……. cat despre atacul la justitie va rog nu fiti ipocriti. Nu il copiati pe Orban care ne aduce aminte ca si voi aveti ciudatii vostri. Cu aceeasi prietenie pentru domnulAurel

  2. Are 100% dreptate Domnul Muresan ,PSD-ul aici ma refer la domnul primar Morar nu a făcut nimic pentru Dej doar promisiuni in rest nimic mie rusine de fiecare data cand ma întoarc acasa și văd Dejul din ce in ce mai rău.Rusine Domnule Morar rusine pentru minciunile spuse in campania electorală

  3. De recunoscut, nu va recunoaste nici un pilitruc, neputința de a face ceea ce au promis, si ca tot ce fac (si nepromis) intra la promisiuni indeplinite. Gura pacatosului adevar graieste, dar opozitia cu se evidentiaza ca sa aiba sanse pe viitor?

  4. Da, are perfecta dreptate domnul Muresan, nu s-a facut nimic pentrju Dej, domnul Itu si clica lui ar trebui sa taca din gura, sunt toti niste hoti si niste banditi, tin oamenii in sclavie acolo unde au afacerile, platesc prost . Uni au avut dosare penale , au furat si nu s-a intamplat nimic, de asts ei sustin un hot la guvernare, pentru ca le este frica. Cum vreti sa avem ceva in DEJ cand Dejul e sclav familiei itu si analfabetului cu 8 clase Tecaru???? cum??? Super marketuri?? niciodata nu o sa vedeti la Dej atata timp cat cei de la conducere au magazine sau spatii inchiriate pentru comert. Sunt niste hoti care ar trebui sa faca puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close