mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSculturaDin Orassport

Prima calificare la Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru elevii lui Vlad Pâslariu – FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Național al României la Dans Sportiv pe Secțiuni, ediția 2020.  Competiția este una de maximă importanță pentru practicanții acestui sport, fiind  etapa de selecție a participanților la campionatele europene și mondiale de profil.

Clubul Sportiv Latino Angels și-a prezentat elevii la startul competitiei în speranța unei performanțe cât mai valoroase. Tânărul antrenor Vlad Pâslariu, fost campion mondial al categoriei de tineret, a pregătit patru perechi de dansatori care au obținut rezultate notabile.

Sâmbătă, 29 februarie, perechea de dansatori Rafa Mădălina( Latino Angels, Dej) și Vlad Turlaș (Top Dance Life, Bistrița) au obtinut titlul de vicecampioni naționali la dansuri standart la categoria de vâstă 14-15 ani. După o finală memorabilă, perechea dejană s-a calificat de pe poziția a doua la Campionatul Mondial de Dansuri Standart. Pentru tânărul antrenor Vlad Pâslariu este prima calificare a unei perechi antrenate de el la Campionatul Mondial de profil.

A doua zi de concurs a însemnat  al doilea titlu de vicecampioni naționali pentru dejeni. La secțiunea de dansuri standart, categoria de vârstă 12-13 ani, perechea Mara Lechințan, Bogdan Pop (ambii de la Latino Angels) a obținut titlul de vicecampioni naționali. Pentru această categorie de juniori, încă nu se organizează campionate mondiale, dar speranțele noastre se leagă de numele lor pentru anii viitori.

Alte rezultate bune au obținut sportivii Sonia Stelea cu Robert Kis, la categoria de vârstă 16-18 ani. Aceștia s-au calificat în finala competiției, ocupând locul 7. De asemenea o calificare valoroasă în semifinala concursului de dansuri standart, pentru adulți si ocuparea locului 10 în ierarhia la nivelul țării, au avut sportivii Andreea Cozmută cu Emanuel Moraru.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close