publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Prima zapada din aceasta iarna la Dej | Utilajele de deszapezire, pe strazi

A doua zi a lunii  decembrie a venit la Dej cu prima ninsoare din aceasta iarna. A nins timp de cateva ore, astfel incat pe strazi s-a depus un strat de cativa centimetri de zapada, autoritatile locale fiind nevoite sa scoata la munca utilajele de deszapezire. 

Reprezentatii primariei spun ca actiunea de deszapezire a inceput ieri inca de la ora 16:30, intervenindu-se cu sase utilaje cu lama si pentru distribuit material antiderapant, atat lichid cat si solid.

Primarul Costan Morar spune ca s-a actionat in prima faza cu prioritate pe strazile principale, pentru a se asigura accesul mijloacelor de transport in comun, iar ulterior pe strazile secundare. Tot ieri au fost scoase la treaba si noile utilaje pentru deszapezit trotuarele din oras.

Orice problemă referitoare intervențiile pentru deszăpezire, în municipiul Dej, poate fi semnalată la numărul de telefon 0731 311 797.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. La Ocna Dej când veniți pe strada Viorelelor . Sunt curioasa de ce avize este nevoie sa cureți un drum.asa nu sa spus când am sunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close