publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Oras

Primaria despre asfaltul spart: “Situatia este de netolerat” | Constructorul: “Oricum punem prag de asfalt”

Dupa ce Dejeanul.ro a prezentat modul in care au fost realizate lucrarile de montare a semafoarelor la intersectia strazilor Eroilor si Tiblesului din Dej, autoritatile locale au reactionat si spun ca…nu stiau acest lucru. Au cerut explicatii firmei care executa lucrarile, iar reprezentantii constructorului spun ca oricum in locul in care s-a spart vor fi puse praguri de limitare a vitezei. Lucrurile la fata locului arata altfel, iar nu peste tot astfel de praguri ar acoperi urmele sapaturilor din asfalt. 

“Situația este una de netolerat din punct de vedere al etapelor unei lucrări de asemenea anvergură, de aceea s-a solicitat o explicație constructorului. A fost o neglijență, care clar nu are voie să se mai repete. Constructorul va lua toate măsurile pentru remediere, pe cheltuiala lui. Lucrarea nu este recepționată și evident nu se va recepționa de către Primăria Municipiului Dej, fără a fi îndeplinite condițiile de calitate și standardele proiectului”, transmit reprezentantii Primariei.

Lucrarile sunt facute de o firma din Cluj-Napoca, dar acea firma a subcontractat partea de montare a semafoarelor unei alte firme mai mici.

Citeste si:

“Treburi românești!” | Au asfaltat si vopsit, apoi au spart sa puna semafoare – FOTO

Articole Similare

5 Comentarii

 1. Bună ziua,
  Referitor la articolul publicat, ce să spui ? Exact așa , ca la noi în România. Fără comentarii. Pe acești constructori nu-i trage nimeni la răspundere!

 2. Bună ziua,
  Vreau să vă aduc în atenție următoarele aspecte referitor la Piața Agroalimentară din zona Centrală a municipiului Dej:
  1. Parcarea subterană este un “dezastru”(lipsă iluminat, lipsă corpuri de iluminat ,este beznă;
  2. Când plouă , apa pluvială se scurge pe pereți, făcut totul de mîntuială;
  3.toate scările sunt măcinate de apă întrucît au fost date în folosință nefinisate. Nu vede nimeni aceste aspecte!

 3. ….iar semafoarele s-au pus pentru a opri la limitatoarele de viteza , care s-au pus pentru a astupa santurile care au fost facute pentru montarea semafoarelor….
  Bani publici care merg la firme de partid.
  vom avea semafoare PNL-iste …la proprui si la figurat…cele de la pod vor fi permanet pe galben , altfel se va bloca circulatia in 4 judete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close