publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateSocial si Cultura

Primul documentar turistic despre padurea bantuita Hoia-Baciu! Vezi trailerul care-ti da fiori!

Padurea Hoia-Baciu va avea in sfarsit propriul film documentar turistic! Este pentru prima oara cand un astfel de documentar se filmeaza in Romania cu scopul de-a fi vandut turistilor straini care viziteaza in numar tot mai mare padurea. Acest loc a fost inclus de catre BBC in topul padurilor bantuite din lume. De asemenea, prestigoasa revista americana Travel&Leisure a pus Padurea Hoia-Baciu de la marginea Clujului pe lista celor mai bantuite destinatii turistice din lume.

Trailerul acestui documentar a fost deja lansat; la fel si pagina oficiala a filmului, www.hoiabaciuforest.ro.

In decembrie va fi gata si documentarul propriu-zis. Acesta va contine atat marturii ale celor care sustin ca au experiementat fenemomene ciudate si paranormale in timpul vizitelor in padure, cat si interviuri cu explicatiile specialistilor si ale cercetatorilor stiintifici. Scenariul va respecta intocmai povestirile celor care au vizitat padurea, fara exagerari, mistificari sau manipulari. Producatorii acestui documentar turistic au reusit sa-i includa in echipa pe doi dintre cei mai cautati naratori din lume: Peter Baker – fost prezentator BBC si Eric Gordon – voice-over CNN International.

The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend – Official Trailer from GVT Media – Ghid Video Turistic on Vimeo.

Filmul isi doreste sa devina cel mai ravnit suvenir al turistilor straini si romani. El va fi vandut pe un stick din lemn din Padurea Hoia-Baciu, intr-o cutie personalizata, pe care turistii o vor putea pastra ca amintire.

The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend (https://www.facebook.com/thehoiabaciuforest/?ref=hl) este primul documentar turistic profesionist facut in Romania despre acest loc. Filmul va avea o durata de aproximativ 30 de minute.

Desi zona are un potential turistic imens, ea nu este pusa in valoare la fel de mult cum sunt alte paduri asemanatoare din lume. Documentarul va prezenta imagini cu padurea în toate anotimpurile anului, astfel ca productia se va intinde pe durata unui an intreg.

12729289_223716654641007_9075542985544330852_nDocumentarul turistic este o co-producţie GVT Media, LaRa Media Production şi Hoia-Baciu Project (Asociaţia RYLEx). Cei 3 parteneri si-au dat mana pentru a veni pe piata cu un produs unic, ce aduce multiple beneficii turismului din Cluj-Napoca si Transilvania, considerata regiunea numarul 1 pentru a calatori in 2016 de catre platforma internationala lonelyplanet.com .

Toti cei care iubesc turismul de calitate si vor sa sustina un proiect cum nu s-a mai facut, pot sa sprijine financiar productia documentarului prin donatii:

IBAN: RO68BTRLRONCRT0337145601 Banca Transilvania
Cod swift: BTRLRO22
Numele: ASOCIATIA ROMANIA – YOUR LIFETIME EXPERIENCE
CIF : 29552836
(va rugam sa specificati: “Donatie pentru producatia documentarului Hoia-Baciu)

Producatorii filmuluivor fi recunoscatori fiecarui donator in parte. Pe site-ul documentarului (www.hoiabaciuforest.ro) puteti vedea nu doar trailerul, ci si recompensele atractive.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close