publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Zona

Prin Jucu, cu viteza de autostrada | Aproape 70 de amenzi in 4 ore – FOTO

Odata cu largirea partii carosabile a Drumului National 1C, prin Jucu se circula cu viteza de autostrada. E constatarea politistilor de la rutiera, care zilnic surprind cu aparatul radar zeci de sofer ce depasasesc cu mult limita legala. Acestia actioneaza atat cu radare fixe cat si cu radare mobile. Cea mai recenta actiune a avut loc ieri.

Polițiștii au acționat cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. De asemenea, s-a pus accent și pe conștientizarea de către conducătorii auto și pasageri cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate.

Intre orele 9 si 13, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale,  52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranță și 8 pentru alte abateri.

De altfel, în cazul a 7 conducători auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere. A fost reținut și un certificat de înmatriculare pentru în cazul unui autovehicul care avea inspecția tehnică periodică expirată.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close