mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
Eveniment

Prinsi la furat intr-un supermarket din Dej. IMAGINI CAMERE SUPRAVEGHERE – VIDEO

Doi barbati au fost prinsi intr-un supermarket de pe strada Dobrogeanu Gherea din Dej, dupa ce si-au facut plinul cu … sampon antimatreata. Sefei de raion i s-a parut suspect ca cei doi barbati au golit pur si simplu raftul de sampon, dar cosurile celor doi ramaneau tot goale. A anuntat imediat paza, iar cand cei doi barbati au vrut sa paraseasca magazinul, au fost opriti de agenta de paza. Fiind sub infleuenta bauturilor alcoolice, cei doi au devenit recalcitranti, iar cand sefa de magazin a tras de vesta unuia dintre ei, sticlele cu sampon s-au imprastiat pe podeaua magazinului. Au blocat imediat usile si au sunat la 112. Politistii au mers la fata locului si i-au incatusat pe cei doi dupa care i-au dus la sectie. Vanzatoarele din magazin spun ca cei doi barbati nu sunt la primul furt din supermarketul lor, altadata furand cascaval. Acestia aveau veste cu buzunare confectionate special pe interior, pe care si le umpleau cu marfa furata. Cum pana acum pagubele nu au fost foarte mari, au fost lasati in libertate. De data aceasta insa, fiind recidivisti, nu se vor mai bucura de libertate, spun politistii.

Articole Similare

10 Comentarii

  1. Ca sa vezi, dupa ce ca reprezentantii magazinelor fura cu nerusinare de la sute de clienti (un pret bun la raft, dar mai mare la casa si pe bonul fiscal) tot ei nu se lasa prejudiciati si se iau de cei care sustrag produse de pe raft. Niste ipocriti.

  2. Dar se Hoții de la casa cine se ocupa? Fura bătrânii care se trezesc acasă cu un produs taxat pe bon de doua ori…nu, nu e o greșeală…e o practica frecventa…vreau sa încerce si cu mine sa le dau sa înghită casa de marcat…Hoții striga Hoții 😉

  3. bravo politia romana, acele persoane sunt recidiviste cu ani grei de puscarie, au furat, iar azi erau in libertate in centru dejului, felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close