publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Probleme din cauza ploilor in mai multe locuri din Dej | “Pregatiri pentru lotul de caiac” – VIDEO

Judetul Cluj se afla sub o avertizare de COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferica valabila pana in aceasta noapte la ora 3, iar precipitatiile cazute deja in cursul zilei de astazi au cauzat probleme pe mai multe strazi din Dej. Ca de obicei, canalizarile nu au mai facut fata cantitatii mare de apa cazuta intr-un timp scurt.

Pompierii dejeni au fost solicitati in aceasta dupa-amiaza sa intervina in doua locuri din oras pentru a inlatura efectele cauzate de ploi. Astfel, o interventie a fost pe strada Mihai Viteazu unde scurgerea de pe marginea carosabilului a fost infundata, iar apa a refulat in curtea unei case. Sprijiniti de muncitorii firmei care efectueaza acolo lucrari de reabilitare, pompierii au decolmatat scurgerea si cu ajutorul unei motopompe au scos apa din curtea respectiva.

Pompierii au intervenit si pe strada Nicolae Iorga, unde beciul unei case a fost inundat. De asemenea, mai multe strazi din oras, printre care Avram Iancu, Dobrogeanu Gherea sau Marasesti au aratat ca niste canale venetiene din cauza apei care baltea pe carosabil.

“Pregatiri pentru lotul de caiac-canoe” a fost comentariul unuia dintre trecatori.

Pana la noapte la ora 3,  în Oltenia, Banat, Crișana și local în Transilvania și Muntenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70…80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină.

Strada Mihai Viteazu:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close