ads
publicitate
 
Din Oras

“Produs de Cluj”, in weekend, la Dej | Circulatia in centru se INCHIDE de astazi

Weekendul acesta, la Dej, va poposi din nou evenimentul targ “Produs de Cluj”, care are scopul de a promova traditiile si produsele specifice judetului nostru.  Pentru buna desfășurare și organizare a evenimentului, începând cu data de 21 iulie, ora 19:00 se va închide circulația în Piața Bobâlna, zona din fața Galeriei de Artă, iar de la ora 22:00 se va închide circulația în toată Piața Bobâlna.

În acest sens va fi interzis accesul în Piața Bobâlna pe străzile: Petőfi Sándor, de la intersecția străzilor Parcului cu Al. Szoposz, Piața 16 Februarie și Mărășești( de la hotelul Someș către Piața Bobâlna). De asemenea se va circula pe un singur sens, cel de coborâre pe traseul străzilor Medgyes Lajos, Al. Szoposz, Parcului.

Șoferii care au traseu prin piața centrală, sunt sfătuiți să aleagă străzile adiacente acesteia și să nu își lase autoturismele parcate în zona cu restricții

“Vă dăm întâlnire între 23 și 25 iulie în Piața Bobâlna, între orele 10:00 și 23:00 pentru a vă delecta gustul și privirea cu preparatele alimentare și obiectele de artizanat aduse special pentru dumneavoastră de partenerii tradiționali ai Asociației Produs de Cluj”, transmit reprezentantii evenimentului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close