Din Zona

Proprietar de pensiune din Gherla, pagubit de militarii care se antreneaza la Dej

Sub pretextul că vor să închirieze pensiunea, să instaleze conturi militare în curtea acesteia şi să aterizeze un elicopter sub cea mai mare discreţie, doi bărbaţi ce au pretins că sunt angajaţi ai armatei au bătut palmă cu patronul pensiunii pentru suma de 3600 de lei. Bărbaţii au cerut şi factură în numele armatei însă nu s-au mai întors să se cazeze. 
Sâmbătă, 8 februarie 2014, doi angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale s-au prezentat la proprietarul pensiunii şi i-au spus acestuia că vor să se cazeze pentru trei nopţi.

“În fapt, în data de 08.02.2014, în jurul orelor 10 dimineaţa, doi bărbaţi îmbrăcaţi civil, s-au prezentat la mine spunându-mi că vor să închirieze pensiunea. Le-am comunicat suma de 3600 de lei pentru trei nopţi şi mi-au spus că îmi vor da răspuns referitor la preţ, în două ore. Au revenit după două ore cu aceeaşi maşină de teren, cu numere de armata, şi mi-au spus că este bine şi vin să se cazeze. M-au întrebat dacă pot să le emit facutra, le-am spus ca da şi i-am întrebat cine este beneficiarul, iar aceştia mi-au răspuns că MApN.  Bineînţeles că nu s-au mai întors, dar nici nu m-au anunţat că nu mai vin, deşi aveau numărul meu de telefon. În pensiune am dat drumul la căldură să fie cald pe când se întorc, însă nu s-au întors. Mi-au creat un prejudiciu de aproximativ 500 de lei cu căldura, curentul şi pregătirile pentru sosirea lor”, a spus SZABÓ Csongor, proprietarul pensiunii MEANDER, din Gherla, pentru NewsCluj.ro.

Administratorul spune că nu ştie câte persoane urmau să fie cazate la pensiunea Meander care urmează să fie un centru de tratare alternativă a cancerului şi i-au cerut discreţie.

“Mi-au spus că discreţia este foarte importantă, că urmează să instaleze corturi în curte şi chiar să aterizeze un elicopter în curtea pensiunii. Pensiunea este retrasa mult de la drumul principal. Am rămas aşa uimit că nu ştiam ce se întâmplă. Mi-au mai spus că trebuie să vină şi ceva infirmiere”, a mai spus proprietarul pensiunii.

Vezi ce a raspuns MApN, aici!

Articole Similare

3 Comentarii

  1. nu am citit un bullshit mai mare in viata mea…nu a auzit de “avans”?

  2. asta vrea sa-si faca reclama la pensiune pe spatele armatei,mai bine si-ar vedea de treburi…..JENANT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close