casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Politic

PSD Dej: „Investitii de peste 4 milioane de euro in Caseiu si Cuzdrioara, in Guvernarea PSD”

Organizatia locala PSD Dej a emis un comunicat de presa prin care anunta principalele investitii din comunele Caseiu si Cuzdrioara, in actuala Guvernare PSD. 

Astfel, in comuna Caseiu, este in derulare un proiect de modernizare a Drumului Comunal 5, Salatruc-Leurda, in valoare de 240 000 lei. Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Tot in comuna Caseiu, au fost contractate alte doua proiecte: unul privind extinderea sistemului de canalizare in satul Coplean, in valoare de peste 6 milioane de lei, iar altul, de modernizare a drumurilor si strazilor din Caseiu, in valoare de 6,4 milioane de lei.

Conform aceluiasi comunicat de presa, in comuna CUZDRIOARA se afla in derulare un proiect privind modernizarea strazilor comunale, in valoare de peste 4 milioane de lei, si a fost contractata deja investitia de modernizare a centrului multifunctional din comuna, proiect in valoare de peste 3,6 milioane de lei, ambele prin Programul National de Dezvoltare Locala.

___

Nota Redactiei: Acesta este un articol de publicitate electorala! Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru continutul acestuia!

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close