publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Politic

PSD Dej: „Investitii de peste 4 milioane de euro in Caseiu si Cuzdrioara, in Guvernarea PSD”

Organizatia locala PSD Dej a emis un comunicat de presa prin care anunta principalele investitii din comunele Caseiu si Cuzdrioara, in actuala Guvernare PSD. 

Astfel, in comuna Caseiu, este in derulare un proiect de modernizare a Drumului Comunal 5, Salatruc-Leurda, in valoare de 240 000 lei. Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Tot in comuna Caseiu, au fost contractate alte doua proiecte: unul privind extinderea sistemului de canalizare in satul Coplean, in valoare de peste 6 milioane de lei, iar altul, de modernizare a drumurilor si strazilor din Caseiu, in valoare de 6,4 milioane de lei.

Conform aceluiasi comunicat de presa, in comuna CUZDRIOARA se afla in derulare un proiect privind modernizarea strazilor comunale, in valoare de peste 4 milioane de lei, si a fost contractata deja investitia de modernizare a centrului multifunctional din comuna, proiect in valoare de peste 3,6 milioane de lei, ambele prin Programul National de Dezvoltare Locala.

___

Nota Redactiei: Acesta este un articol de publicitate electorala! Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru continutul acestuia!

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Înainte de lauda , ar trebui verificată calitatea investițiilor , cel puțin in Cuzdrioara , calitatea e lamentabila , din un drum , au făcut o cărare prin care doua mașini nu se pot intersecta din cauza lățimii drumului iar șanțurile nu fac fata nici măcar la o ploaie de mici cantități , apa iese peste sosea și intra in casele oamenilor . Nu cred ca asta se poate numi realizare , numai autoritățile locale o numesc așa , dar de fapt toată lumea știe căci realizarea este numai de partea domnului care a proiectat și executat lucrările (baronul local din Dej) care a fost susținut și de fostul PDL și de actualul PNL și de PSD așa ca este prieten cu toată lumea iar primarii sunt doar marionetele scoase la înaintare de fiecare partid ,executând întocmai toate comenzile primite .
    Atâta timp cât sistemul asta funcționează așa , o sa avem impresia ca avansam , modernizăm și de fapt dacă facem un mic Exercițiu de memorie fata de acum 30 ani nu sau schimbat prea multe
    Aici închei mesajul pentru ca încep sa deviez de la subiect , deși sunt multe de spus iar din postura mea , putine de făcut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close