mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Din OrasPolitic

PSD se “uită” urât spre Morar după plecarea din partid si posibila apropiere de PNL

Dupa ce la inceputul acestei luni, primarul Costan Morar a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD pentru un nou mandat, reprezentantii partidului reactioneaza. Social democratii spun ca nu condamna decizia edilului, insa, conform acestora, ultimele sale actiuni ar fi aratat ca singurul interes este sa castige un nou mandat cu orice pret. Pe de alta parte, organizatia locala PSD inca nu si-a desemnat un nou candidat, dar alegerea acestuia este principalul subiect al sedintelor interne.

“Partidul Social Democrat Dej, filiala Dej, ia poziție în ceea ce privește ultimele acțiuni politice ale actualului primar al municipiului. Social Democrații dejeni susțin în primul rând evoluția și dezvoltarea tuturor palierelor de mare importanță ale municipiului, de la cel social până la cel economic și cultural. Interesul PSD Dej se îndreaptă, nu către o luptă acerbă pentru putere, ci către unitatea și bunăstarea dejenilor. Astfel întreaga organizație locală pune în aplicare schimbări rapide prin care se reflectă doar interesul tuturor cetățenilor din municipiul Dej. 

În schimb, actualul primar al orașului, a arătat opusul ideilor și crezului organizației social-democrate. Nu condamnăm decizia acestuia, însă ultimele acțiuni ale domniei sale au arătat că principalul interes nu este bunăstarea orașului și a locuitorilor acestuia ci propriul interes pentru păstrarea unui post ce oricum nu este unul permanent. PSD Dej nu va intra în jocul politic al actualului primar, deoarece aceasta nu este prioritatea organizației. Acest lucru stă în puterea oricărui cetățean al municipiului, deoarece dejenii reprezintă principala voce în ceea ce privește viitorul orașului.

În al doilea rând, în contrast cu aceste ultime întâmplări, social democrații dejeni vor să aducă în lumina opiniei publice faptul că alegerea unui viitor candidat pentru alegerile locale este o acțiune complexă, dar și democratică. Nu ne vom hazarda ori grăbi în a prezenta dejenilor un viitor candidat doar de dragul cursei politice. PSD Dej a demarat o serie de ședințe interne în care, prin transparență decizională și fără presiuni exterioare, se va alege cel mai potrivit candidat pentru viitoarele alegeri locale, candidat ce trebuie să reprezinte municipiul Dej și interesele locuitorilor acestuia”, se arata in comunicatul PSD Dej.

Articole Similare

4 Comentarii

  1. Cand s-a intamplat ce-i in poza? Va primi si peneleul ce a primit pesedeul – ochii in soare.

  2. Peneleul f.f.f.slab daca in 12 ani nu a gasit 1 (una) persoana pt. candidat.

  3. Evident,P.S.D. MOARE DE GRIJA DEJENILOR-HAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
    Organizatie CRIMINAL-INFRACTOARE PSD TREBUIE SA DISPARA,ati distrus tot ce reprezenta acest oras,v-ati scuturat zdrentele pe la tot felul de sindrofii sarbatori punindu-va in capul mesei-ajunge-PSD ESTE O ORG. TOXICA INTESATA DE INDIVIZI PUSI PE CAPATUIALA-ATI ACAPARAT TOATE INSTUTIILE,SI PORTARUL DE LA SPITAL E PESEDIST-CORNEL ITU????????????Haaaaaaaa,concluzia-ACASA CU VOI,V-ATI GHIFTUIT DESTUL,LUATI VRE-O 50 DE ANI PAUZA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close