publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Raliu de masini RETRO, in weekend, in centrul Dejului | VEZI PROGRAMUL

Campionatul  National Klausenurg Retro Racing, desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv,  isi va consuma in acest weekend cea de-a cincea  etapa a sezonului competitional 2019, in centrul orasului Dej.

Evenimentul se afla la editia cu numarul 14, iar la start se vor alinia un numar de 55 de autoturisme retro si de raliu. Organizat in parteneriat cu Primaria si autoritatile locale din Municipiul Dej, etapa se va desfasura in Piata Bobalna, pe circuit stradal.

Astfe, sambata, 21 septembrie, spectatorii pot admira aceste bijuterii pe patru roti pe in Piata Bobalna intre orele 16:00-20:00. De la ora 18:30 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot in acelasi loc – Piata Bobalna, ceremonie la care sunt invitati toti iubitorii sportului cu motor si nu numai. 

Duminica intre orele 11:00-18:00 vor avea loc mansele cronometrate in Piata Bobalna urmate de ceremonia Festivitatii de premiere.

Dupa etapa de la Dej, Campionatul National Klausenburg Retro Racing desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se va muta in luna octombrie  in centrul orasului Ploiesti  pentru cea de-a sasea etapa a sezonului.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close