mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Zona

“Răscoala” părinților din Bobâlna | Lupta politica din primarie a lasat elevii fara microbuz scolar – VIDEO

Mai mult parinti care au copiii inscrisi la Scoala Gimnaziala din Bobalna s-au stras in aceasta dimineata in fata primariei, pentru a protesta fata de deciziile pe care le-au luat alesii locali in ultimele zile, decizii care au lasat elevii din comuna fara transport scolar. Peste 100 de elevi care faceau naveta din satele apartinatoare comunei trebuie sa mearga acum la scoala pe jos. Totul este doar o lupta politica dintre primarul si viceprimarul comunei, insa efectele le simt cei mici, care sunt nevoiti sa mearga acum la scoala pe jos.

Totul a inceput in sedinta de Consiliu Local din 23 septembrie, cand o parte din alesii locali, alaturi de viceprimar, nu au votat proiectul de hotarare privind finantarea transportului scolar pentru elevii din comuna. Mai apoi, timp de 3 zile s-au purtat discutii intre “taberele” politice din comuna, iar viceprimarul si-a luat angajamentul verbal fata de primar ca la urmatoarea sedinta va vota in favoarea transportului elevilor.

Problema fiind una urgenta, ieri, primarul a convocat o sedinta de indata a Consiliului Local, sedinta in care s-a aflat din nou pe ordinea de zi acest proiect. Numai ca…surpriza. Viceprimarul si alesii locali care il sustin nu s-au prezentat la sedinta, motiv pentru care microbuzul scolar a fost parcat si astazi nu a mai putut iesi pe traseu. Acesta se afla in proprietatea Consiliului Local, iar fara aprobarea consilierilor nu are cum sa preia elevii.

De pe urma acestei lupte politice au de suferit peste 100 de elevi care fac naveta la Scoala Bobalna si care acum sunt nevoiti sa gaseasca mijloace alternative de transport pentru a ajunge la scoala din satele apartinatoare comunei.

Luat la intrebari astazi de jurnalisti, viceprimarul Dorin Petrean (ALDE), a declarat ca nu trebuia data dispozitia ca microbuzul sa nu iasa pe traseu, chiar daca s-a votat impotriva. Viceprimarul a cerut din nou primarului sa convoace sedinta de indata pentru a supune din nou proiectul la vot, angajament pe care si l-a luat si ieri, insa nu l-a respectat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close