publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Oras

Rasturnare de situatie in cazul copiilor injunghiati la Badbiu | MAMA lor este autoarea | VEZI MOTIVUL

Rasturnare de situatie in cazul mamei si a celor doi copii din localitatea Babdiu, ajunsi aseara la spitalul din Dej cu rani provocate prin injunghiere. In urma anchetei, s-a stabilit ca autoarea oribilei fapte este chiar femeia, care a dat mai apoi vina pe socrul sau, vrand sa se razbune in urma unui conflict mai vechi. Femeia va fi cercetata acum pentru tentativa de omor.

Din datele de pana acum, se pare ca mama le-a provocat celor doi copii, un baiat in varsta de 6 ani si o fetita in varsta de 8 ani, rani in zona pieptului si a gatului, iar mai apoi s-a ranit si pe ea in zona abdomenului si zona cervicala.

Cu toate ca ranile provocate copiilor au fost superficiale, sunt in zone vitale, astfel ca se fac cercetari pentru tentativa de omor. Minorii aveau taieturi de cutit si pe maini, semn ca au vrut sa se apere. Mai apoi, femeia s-a injunghiat in abdomen si le-a spus politistilor ca autorul faptei este socrul ei. Barbatul a spus inca de aseara ca toata ziua s-a aflat cu treaba la o stana din zona, lucru confirmat de mai multi sateni alaturi de care a fost la stana respectiva.

Femeia a fost operata, iar acum este pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Dej, urmand a fi audiata dupa ce isi va mai reveni. A fost anuntata si Autoritatea pentru Protectia Copilului, care astazi va trimite o echipa la Dej pentru a se stabili daca dupa externare, copiii mai sunt in siguranta in locuinta respectiva.

Stire in curs de actualizare.

 

Articole Similare

Close
Close