publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Zona

Rata de vaccinare din judetul Cluj a depasit 40% | In Dej s-au administrat 25 000 doze

Clujul este unul dintre judetele fruntase in ceea ce priveste rata de vaccinare, pana in momentul de fata fiind vaccinati impotriva COVID-19 peste 248 000 persoane, ceea ce inseamna ca rata de vaccinare a depasit pragul de 40% din populatia judetului. Numarul poate fi insa mai mare, avand in vedere ca nu putini au fost cei care, desi locuiesc in judetul Cluj, s-au programat la vaccin in localitati din judete vecine. In Dej, la cele doua centre ce vaccinare, au fost deja administrate 25 000 de doze. 

Chiar si de sarbatorile Pascale, procesul de vaccinare la Dej continuă în cele două centre de vaccinare situate pe strada Regina Maria, nr.26 și pe strada Fragilor, nr.6 (fosta Școală Generală, nr.5), centrele fiind deschise  după programul obișnuit, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00.

Peste 25000 de doze de vaccin au fost efectuate până acum, iar zilnic în ambele centre se pot vaccina peste 770 persoane.

“Am făcut eforturi pentru a deschide două centre de vaccinare în municipiu și a oferi șansa cât mai multor dejeni care își doresc să se vaccineze, să o poată face acasă la Dej. Încurajez dejenii, instituțiile, administrațiile locale și populația din comunele limitrofe să se vaccineze, astfel încât în următoarea perioadă să se imunizeze cât mai multe persoane, pentru a ne proteja comunitatea”, a transmis primarul Costan Morar.

În fiecare centru există locuri disponibile pentru vaccinare, așadar cei care vor să se programeze pot intra pe Platforma națională de programare pentru vaccinare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro în vederea vaccinării în unul din centrele de vaccinare din Dej sau pot solicita informații suplimentare de la centrele de vaccinare.
1. Centrul de vaccinare str. Regina Maria, nr.26, Tel. 0787801181
2. Centrul de vaccinare str. Fragilor, nr.6, fosta Școală Generală, nr.5, Tel. 0783181900

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close