ads
publicitate
publicitate
publicitate
 
Eveniment

Razie a politistilor din Dej | Zeci de amenzi, permise suspendate, taloane retinute

In ultimele doua zile,  poliţiştii Biroului Rutier Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor de circulație şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

Acţiunea a vizat impunerea respectării regimului legal de viteză şi a prevederilor legale referitoare la interzicerea consumului de alcool.

Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 51 de sancţiuni contravenţionale, 24 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 

De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 8 permise de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului, viteză, depășiri neregulamentare.

Au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier, respectiv pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, conducere fără drept de a conduce în România. În alte 3 cazuri au fost reţinute certificatele de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close