casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Eveniment

Razie a politistilor | Doi minori banuiti de comiterea unui furt depistati de politisti

Doi minori banuiti ca ar fi sustras mai multe aparaturi electronice au fost depistati de politistii din Campia Turzii in timpul unei razii. Oamenii legii din Campia Turzii au intervenit cu un efectiv marit de forte si a avut ca scop descurajarea persoanelor care comit fapte de natura penala .

Conform politistilor, cei doi minori, ambii din Campia Turzii, impreuna cu un alt barbat ar fi sustras un televizor si aparatura electronica, in valoare de aproximativ 4.000 de lei, din doua anexe ale unor case din oras. Fapta ar fi fost comisa la sfarsitul anului 2018, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat in proportie de 60 la suta.

In cadrul aceleasi actiuni au fost legitimate 225 de persoane, iar 30 de societati comerciale si producatori agricoli au fost verificati. De asemenea, au fost controlate 78 de autovehicule, iar 15 soferi au fost testati cu aparatul etilotest.

Oamenii legii au aplicat 66 de sanctiuni contraventionale, majoritatea pentru nereguli privind actele de comert, abateri de la legislatia rutiera sau tulburarea ordinii si linistii publice.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close