mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Marketing (P)

Restaurant GOLD FREEDOM Dej | “Meniul Zilei” ca la mama acasa | Vezi toata oferta

Restaurant Gold Freedom Dej, situat pe strada Vidin, nr 13 (fosta pizzerie Gino), isi asteapta zilnic clientii cu preparate delicioase, proaspete si un meniu variat. Atat la locatie cat si la domiciliu.

De luni pana vineri, intre orele 10:30 si 15:30, poate fi comandat MENIUL ZILEI la pretul de doar 22 lei. Meniul cuprinde ciorba, fel principal si desert, iar painea care insoteste mancarea este facuta in casa. Meniul poate fi servit atat la restaurant (in interior sau pe terasa), dar poate fi si comandat la domiciliu sau la birou, la numarul de telefon 0773 709 524. Puteti afla meniul fiecarei zile, accesand pagina de facebook a restaurantului (CLICK AICI).

Restaurantul Gold Freedom Dej dispune si de o terasa spatioasa cu priveliste catre oras, dar in serile reci puteti servi preparatele din meniu in interior.

De asemenea, localul dispune de o sala de evenimente cu o capacitate de 50 de locuri, unde pot fi organizate botezuri, majorate, onomastice sau chiar nunti cu maximum 50 de invitati.

Localul este deschis de luni pana joi intre 9-22:30, vineri si sambata intre 9 – 23, iar duminica intre orele 13 – 22:30.

Meniul restaurantului:

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close