sport

Revolution Race, in weekend, la Bobalna | Cros, semimaraton şi maraton

În weekend-ul acesta alergăm la Bobâlna: cros, semimaraton şi maraton! Acolo unde, conform documentelor istorice, ţăranii au luptat pentru o viaţă mai bună şi condiţii decente de muncă în Evul Mediu, organizatorii îşi propun să revitalizeze spiritul revoluţionar prin sport, să promoveze libertatea de gândire, ideea de comunitate şi un stil de viaţă sănătos.

Unde mai pui că e vorba şi de o zonă extrem de pitorească, ce merită vizitată!

Traseul competiției este descris în sectiunea dedicată de pe revolutionrace.run. Trebuie să ştiţi că fiecare participant îşi poate găsi cursa lui, deoarece organizatorii au gândit trasee de 1-2 km inclusiv pentru copii, pe lângă maratonul de 42 de km pentru adulţi sau celelate trasee: 5km – Traseul Răscoala Populară, 10km – Crosul Libertăţii, 21km – Semimaratonul Independenţei.

Revolution Race folosește ca traseu drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice amenajate și neamenajate prin localități, pajiști, păduri, tăieturi, văi abrupte, creste. Traseul de concurs este marcat vizibil și voluntarii sunt instruiți să dea ajutor și explicații referitoare la traseu tuturor celor care solicită acest lucru.

Puteţi câştiga o mulţime de premii constând în produse sau foarte multe alte premii în bani. Sau chiar marele premiu, de ce nu, de 1.000 de lei!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close