Marketing

Ruleta online – ce trebuie să știi despre acest joc extrem de popular?

Ruleta online este unul dintre cele mai populare jocuri de casino online și este o opțiune chiar și pentru cei aflați la început de drum. Regulile sunt relativ simple și clare iar jocul în sine este atractiv și distractiv. Câtă vreme te joci într-un mod responsabil și te încadrezi în bugetul stabilit la început, cu siguranță că vei aprecia acest joc. 

Cum toată lumea petrece din ce în ce mai mult timp online, oamenii caută variante de distracție pentru care nu trebuie să părăsească propria locuință iar ruleta online este o variantă extrem de populară. Înainte de a practica acest joc însă, ar fi bine să te familiarizezi cu regulile sale pentru a putea să îți construiești o strategie cât mai eficientă. 

Ce trebuie să știi înainte să începi să joci ruletă online

  1. Care sunt regulile jocului?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că un joc clasic de ruletă online va avea numere de la 0 la 36 afișate pe o roată și o bilă, acestea fiind dispuse în două părți: inferioară și superioară. În cazinourile obișnuite, jucătorii se adună în jurul mesei și plasează pariuri chiar în timp ce dealerul învârtește roata iar toată lumea așteaptă ca rotirea să se oprească pentru a vedea unde s-a oprit bila.

Astfel, fiecare loc are drept corespondent un număr de la 0 la 36. Important de reținut este că poți să pariezi pe mai multe elemente: un număr exact, număr impar sau par, colecție de numere, o culoare. Pe Sportingbet.ro totul se desfășoară foarte ușor: alegi pe ce pariezi, depui suma aleasă și rotești apăsând butonul Spin.

2. Care sunt cele două variante de ruletă?

Pentru ca ruleta să ajungă la cât mai multe persoane, au fost create pe parcursul timpului mai multe tipuri de ruletă, care aduc cu ele mici modificări la sistemul de joc și chiar la reguli. Ce trebuie să știi este că cele mai populare rulete la nivel mondial sunt următorele: americane, franceze, europene, multi roulette, multi balls, live dealer și multi wheel. Dintre acestea, ruleta americană și cea europeană sunt cele preferate de majoritatea persoanelor.

Ruleta americană este deosebită pentru că ea are o fantă în plus, cea corespunzătoare numărului dublu zero (00). Astfel, avantajul casei este mai mare în acest caz, deci sarcina jucătorului va fi mai dificilă. De asemenea, aici perechile de numere vor fi dispuse opus iar regulile en prison și partage nu vor fi aplicate.

Ruleta europeană este una clasică cu 37 de fante, având numere de la 1 la 37, acestea fiind colorate în negru și roșu, cifra 0 fiind colorată verde. Aici avantajul casei nu va fi la fel de mare, deci este o variantă mai bună pentru aflați la început de drum.

Așadar când vine vorba de ruleta online, unul dintre cele mai populare jocuri de cazino, trebuie să ții cont de regulile jocului și de ce fel de ruletă este vorba, însă dacă te vei juca responsabil, totul va merge fără probleme.

sursă foto: unsplash.com

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close