mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Zona

S-a deschis Targul de Craciun de la Cluj-Napoca | Se fac pasi spre energia verde – VIDEO

Pe o ploaie torentiala, Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca si-a deschis portile vineri seara, iar Piata Unirii a fost transformata într-un loc magic de relaxare și sărbătoare, în care cei mici și mari sunt așteptați să se bucure de atmosfera Crăciunului.

Timp de 44 de zile, la targ vor fi concerte de colinde dar si sute de evenimente cu surprize atat pentru adulti cat si pentru cei mici. Au fost amplasate 86 de casute cu produse traditionale specifice sarbatorilor de iarna, iar pe acoperisul acestora au fost montate panouri fotovoltaice, astfel incat consumul de la reteaua de electricitate sa fie cat mai redus.

A fost adus din nou un carusel, o roata panoramica inalta de 30 de metri, dar a fost amenajata si Casuta lui Mos Craciun, unde pot fi lasate si scrisorile pentru el.

„Pregătim o ediție în care tema e relaxarea. Cred că toți avem nevoie de relaxare, după doi ani atât de grei și de complicați. De bucurie în stare pură, ca-n copilărie. Și ce moment poate fi mai potrivit dacă nu chiar cel în care tocmai ne aflăm? Vă așteptăm la târg cu bucurii pentru oameni mari și mici: concerte, întâlniri cu personaje de poveste, povești, teatru, ateliere creative, vizite în Căsuța Moșului, iar Tramvaiul lui Moș Crăciun revine pe șine chiar din prima zi de târg”, spune Mihai Oprean, organizatorul evenimentului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close