publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)

S-A INTAMPLAT | Primul caz de COVID-19 CONFIRMAT in Dej

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 la nivel european creste alarmant de la o zi la alta, la fel si in Romania. In tara noastra numarul persoanelor infectate a ajuns aseara la 277, in timp ce 25 au fost declarate deja vindecate. Autoritatile spun ca 80% din cazurile inregistrate in Romania sunt “de import”, adica la persoane care s-au intors in tara din strainatate.

Din nefericire, de ce ne era frica, nu am scapat. Dupa ce in ultimele zile mai multe persoane din Dej care au fost suspecte de coronavirus din cauza simptomelor asemanatoare infectarii au fost testate dar rezultatele s-au dovedit a fi negative, ieri a aparut PRIMUL REZULTAT POZITIV LA O FEMEIE DIN DEJ.

Este vorba despre o femeie in varsta de 50 de ani  care s-a prezentat in 17 martie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj cu subfebrilitati, slabiciune generala, tuse, greata, cefalee si dureri articulare. I-au fost facute analizele, iar ieri a sosit si rezultatul: ESTE PURTATOARE DE COVID-19. Femeia a calatorit in Austria cu masina persoanala inainte ca aceasta tara sa fie declarata zona galbena, astfel ca nu a fost obligata ca la intoarcerea in tara sa ramana in izolare.

In acest moment este internata la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, in stare generala buna, fara elemente de gravitate, dupa cum au declarat autoritatile.

Toate persoanele cu care a intrat in contact femeia au fost identificate deja, au fost testate si urmeaza sa soseasca rezultatele.

Articole Similare

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close