publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

S-a redeschis Parcul Balnear Toroc | VEZI cum a fost in prima zi – VIDEO

Veste buna pentru iubitorii de balaceala din Dej. Miercuri s-a redeschis Parcul Balnear Toroc, cu o intarziere de aproape doua luni fata de alti ani, cauzata de pandemie dar si de faptul ca vremea nu a fost deloc una demna de sezonul estival. Cei care au ajuns la Toroc au fost nevoiti sa respecte anumite reguli, in special cele de distantare sociala.

Desi suntem in mijlocul saptamanii, inca de la orele diminetii, dejenii iubitori de piscina au trecut pragul parcului balnear. Numarul lor nu a fost foarte mare la inceput, dar spre dupa-amiaza a crescut, ajungand la aproximativ 300 de persoane. Oricum, pentru a putea fi pastrate masurile de distantare sociala, este permis accesul a maximum 2000 de persoane simultan, lucru care astazi nu a reprezentat deloc o problema. Tot pentru respectarea masurilor de preventie a raspandirii noului coronavirus, sezlongurile si umbrelele au fost puse la o distanta de doi metri, iar cei care au facut plaja pe iarba au fost nevoiti sa isi puna prosoapele la o distanta cat de cat sigura fata de cei din jur. Atractia principala a complexului a fost lacul sarat, pentru ca acolo apa a avut o temperatura putin mai ridicata fata de cea din piscine, care au fost umplute abia in urma cu o noapte sau chiar astazi, in cazul bazinului mare.

O zi de relaxare la Parcul Balnear Toroc costa 15 lei, iar copiii cu varsta de pana la 10 ani, insotiti de un adult, beneficiaza de gratuitate. Dupa ora 16, pretul este de 10 lei, iar tichetul de acces la tobogan este tot 10 lei. Programul bazei de agrement este de MARTI pana DUMINICA intre orele 9 – 20, iar LUNI intre orele 12-20.

Video Observator – Antena 1:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close