mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Politic

S-a rupt lantul de … | USR PLUS cere inlocuirea lui Florin Cîțu dupa ce l-a revocat pe ministrul justitiei

Sunt din nou tensiuni pe scena politica de la nivel inalt, dupa ce aseara, premierul Citu l-a revocat pe  Stelian Ion din functia de Ministru al Justitiei. Cum acesta era omul sustinut de USRPLUS, dar si cu paharul aproape plin in urma nemultumirilor legate de PNDL 3, cei de la USR Plus au decis sa isi retraga sprijinul politic pentru actualul premier si sa ceara Coalitiei sa inceapa negocierile pentru un alt sef al Guvernului.

“USRPLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru Premierul Cîțu care a aruncat țara în criză politică. Nu putem gira sifonarea banului public pentru clientela politică prin PNDL 3.Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou Premier care să formeze unui nou Guvern. Ministrul Stelian Ion are și avea tot sprijinul USRPLUS pentru continuarea reformelor in justitie. În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USRPLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Biroul National a decis convocarea Comitetului Politic in data de 10 Septembrie”, au declarat reprezentantii USR PLUS.

Nemultumirile si discutiile erau deja la cote inalte, dupa ce USR PLUS si-a aratat nemultumirea cu privire la programul PNDL 3, prin care primariile ar fi primit in total peste 44 miliarde de euro pentru proiecte si lucrari de dezvoltare.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close