publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

S-au deschis frizeriile | Un frizer din Gherla a deschis azi noapte la ora 00:00 – VIDEO

Astazi este prima zi in care Romania a trecut de la starea de URGENTA la starea de ALERTA. Daca multi dintre romani au asteptat cu nerabdare sa vada daca dupa imblanzirea masurilor se vor deschide si terasele, o parte dintre ei s-au multumit insa cu putin si au asteptat un lucru care, pe cat ne pare de banal, in ultimele doua luni am vazut cat ne este de necesar – DESCHIDEREA FRIZERIILOR.

Un tanar frizer din Gherla a asteptat data de 15 mai mai ceva ca si revelionul. Nerabdator sa isi reia afacerea pe care a inceput-o in urma cu un an si jumatate, azi noapt, fix la ora 00, si-a redeschis usa frizeriei. Si daca ne gandim ca in toiul noptii nimeni nu i-a trecut pragul frizeriei, Alex Rațiu ne-a declarat ca a fost nevoit sa deschida inca din primul minut dupa ce a incetat STAREA DE URGENTA la solicitarea clientilor.

Numai pentru azi noapte a avut 10 clienti care si-au facut programare online inca de cateva saptamani. O parte dintre ei nu s-au mai tuns de doua luni, iar o parte au venit sa repare ceea ce au “stricat” atunci cand au incercat sa se tunda singuri acasa sau la prieteni.

Frizeria din Gherla deschisa la ora 00

Mai in gluma, mai in serios, pentru a putea redeschide frizeria, Alex a fost nevoit sa ia cateva masuri speciale. In primul rand, are nevoie de un termometru pentru a masura temperatura fiecarui client care ii trece pragul. De asemenea, atat el cat si clientii trebuie sa poarte in permanenta masti de protectie si manusi, iar programarile trebuie facute in asa fel incat clientii sa nu isi astepte randul in frizerie. Pe langa toate acestea, intre fiecare client este nevoit sa dezinfecteze nu doar ustensilele, dar si scaunul pe care acestia stau la tuns.

Maratonul de tuns s-a incheiat in aceasta dimineata dupa rasaritul soarelui, insa dupa cateva ore de odihna, va redeschide, pentru ca programarile de la clienti continua sa vina.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close