publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

A sarit din masina de frica sotului violent | Politistii l-au retinut, procurorii l-au eliberat

Un barbat in varsta de 38 de ani din Floresti a fost retinut pentru 24 de ore de politisti dupa ce si-a agresat sotia. Fata de acesta, politistii au emis si un ordin de protectie provizoriu, prin care nu mai are voie sa se aplice de femeie.

Conform politistilor, bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Florești, în timp ce se afla în locuința comună, pe fondul unor neînțelegeri și-ar fi agresat soția in varsta de 31 de ani.

In urmatoarea zi, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe raza localității Florești, bărbatul ar fi devenit din nou violent și ar fi agresat-o pe femeie, motiv pentru care aceasta ar fi sărit din autovehicul, solicitând ajutor trecătorilor.

Oamenii care au fost martori la intreaga scena au sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat de urgenta politistii, care au emis un ordin de protecție provizoriu și s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Dupa audieri, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

In urmatoarea zi, procurorii au confirmat ordinul de protecție provizoriu și au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close