mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Eveniment

Scandal la discoteca din Rus – “Aici politia vine cand vreau eu, nu cand sunati voi”

O incaierare generala a avut loc azi noapte la o discoteca din localitatea Rus. Scandalul ar fi pornit chiar de la patronul discotecii care le-a facut avansuri mai multor cliente ale localului. 

Ma aflam impreuna cu sotul meu si mai multi prieteni la discoteca din Rus pentru a-mi sarbatori ziua de nastere. Proprietarul discotecii tot venea pe la masa noastra si ne oferea de baut tuturor fetelor. Noi l-am refuzat, dar a devenit oarecum insistent, s-a asezat langa noi si a continuat cu avansurile. Sotul meu a mers pana la baie, iar proprietarul discotecii l-a urmat pentru a discuta cu el. Lucrurile au degenerat insa, si s-a iscat un adevarat scandal.  Mai multi barbati aflati in discoteca in momentul acela i s-au alaturat patronului si a iesit o imbranceala generala. In scurt timp, scandalul s-a mutat afara. Cand am vazut ca lucrurile scapa de sub control am sunat la 112″ne-a declarat o tanara aflata in acel moment in discoteca din Rus.” ne-a declarat o tanara aflata in acel moment in discoteca din Rus.

“Am sunat la 112 de doua ori in interval de o ora dar nu a venit politia”

Conform celor declarate de tanara care a fost prinsa la mijloc in tot acest scandal, primul apel la 112 s-a facut la ora 2:50. In tot acest timp, prietenii proprietarului si ceilalti din discoteca se imbranceau afara, se injurau si se amenintau.

“M-am speriat foarte tare. Proprietarul discotecii impreuna cu prietenii sai au trecut la amenintari, ca ne distrug masina, ca o sa ne bata si pe noi. Era deja ora 3:15 minute si politia nu venea. Am mai sunat odata la 112 la 3:15, dar nu mi s-a mai facut legatura la politie. M-au intrebat doar daca e nevoie de ambulanta, le-am spus ca momentan nu, si ei mi-au raspuns ca o sa trimita o masina.” ne-a mai spus clienta discotecii.

“Politia nu a venit nici dupa o ora”

Prietenii tinerei care ne-a povestit ce s-a intamplat au incercat sa aplaneze conflictul, dar nu au reusit. Intre timp, mai bine de jumatate din oamenii din discoteca au plecat acasa, iar fiica patronului a inceput si ea cu amenintarile: ”A spus ca noi suntem vinovati ca le pleaca clientii si ca ne va da in judecata ”.

“Aici politia vine cand sun eu, nu cand vreti voi”

Proprietarul discotecii a aflat ca s-a sunat la politie, dar nu a fost deloc ingrijorat. Din contra, destul de calm a raspuns: “Aici vine politia cand vreau eu, nu cand sunati voi”

Si se pare ca asa a fost. Tanara impreuna cu prietenii acesteia au reusit sa se urce in masina si sa plece dupa ora 3:30. Pana atunci, niciun echipaj de politie nu si-a facut aparitia in zona.

Am incercat sa aflam ce s-a intamplat de la Postul de Politie din Ileanda, pentru ca pe site-ul Inspectoratului de Politie al judetului Salaj apare ca localitatea Rus este arondata acestei sectii. De acolo ni s-a raspuns ca nu este de competenta lor aceasta localitate, sa incercam sa sunam la Postul de Politie Rus, nou infiintat. Acolo nu a raspuns nimeni. Am sunat la Inspectoratul de Politie al Judetului Salaj pentru a cere o pozitie oficiala.

Purtatoarea de cuvant a IPJ SALAJ, Dumuta Tincuta ne-a declarat ” Duminica veniti cu astfel de probleme? Probabil ca s-a sunat la 112 daca asa ziceti, dar depinde si ce s-a sesizat. Este duminica, nu pot sa aflu detalii, sunati maine dimineata sa-mi reamintiti sa verific…”. 

Nu este pentru prima data cand in discoteca din Rus au loc scandaluri si batai. Un alt conflict de amploare a avut loc in iunie 2011, cand mai multi tineri au ajuns la politie dupa o  bataie generala in discoteca. De asemenea, nu este pentru prima data cand politistii din judetul Salaj sunt acuzati ca ajung cu intarziere la solicitari. In luna octombrie a anului 2012, un intreg magazin a fost devastat iar proprietarul a fost batut de un client beat, nervos ca si-a pierdut banii la jocurile de noroc. Si atunci, politistii au ajuns la fata locului dupa 40 de minute, desi postul de politie se afla la mai putin de 1 km de magazinul respectiv. Citeste AICI ce s-a intamplat atunci!

email: stiri@dejeanul.ro

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close