casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
sport

Scaune de lux, pe Cluj Arena

Pe şantierul viitoarei arene sportive a judeţului Cluj a început montarea scaunelor şi fotoliilor din zona VIP si VVIP. Până la final Cluj Arena va fi dotată cu 620 de scaune VIP business, 830 scaune VIP standard şi un număr de 98 de scaune VVIP, se arată în comunicatul remis de Consiliul Județean Cluj.

Scaunele VIP, amplasate la Tribuna de Vest (T1) în spaţiul inelelor superioare, vor fi spaţioase, tapiţate, cu spătar şi cotiere, cu şezut rabatabil. Materialul utilizat este incombustibil şi are protecţie UV. Scaunele VVIP sunt aferente zonei de loje şi sunt scaune tip fotolii, tapiţate, cu cotiere şi suport pentru pahar în mâner. Zonele VVIP vor fi separate de celelalte zone prin parapeţi de sticlă securizată şi laminată.

“Suntem deja în faza în care am început şi montarea scaunelor şi fotoliilor din zonele VIP. În cel mai scurt timp vom avea întreg stadionul echipat cu scaune, pentru toate sectoarele. Suntem practic în faza finală a construirii viitoarei arene”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Alin Tişe.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close