ads
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

Scenariul ROSU pentru Dej, Cuzdrioara si Vad a fost prelungit

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat astazi decizia de a prelungi scenariul ROSU pentru localitatile din judetul Cluj care au o rata a incidentei mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori. In zona noastra, restrictiile au fost prelungite pentru Dej, Cuzdrioara si Vad. 

Astfel, masurile luate deja in urma cu doua zile, dar care ar fi urmat sa expire maine, vor fi prelungite pana in 28 martie, inclusiv.

In aceste localitatile aflate in scenariul Rosu, functionarea cinematografelor sau organizarea spectacolelor si a evenimentelor culturale este interzisa. De asemenea, sunt interzise si concertele de tip drive-in, dar si desfasurarea activitatii la interior a restaurantelor, cafenelelor, barurilor si a altor localuri din acest domeniu. Este permisa functionarea la interior doar a restaurantelor hotelurilor, insa doar pentru persoanele cazate.

Autoritatile atrag atentia ca este considerat spatiu inchis orice tip de structura care are un acoperis, plafon sau tavan si care sunt delimitati de cel putin doi pereti, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, referindu-se aici la constructiile de tip “iglu” care sunt de asemenea interize.

Pe terase, administratorii acestora au obligatia de a amplasa mesele astfel incat sa fie pastrata o distanta de siguranta intre clienti. Si activitatea salilor de jocuri de noroc va fi suspendata.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close