mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Din Oras

SCF Outlet DEJ – Un magazin cu haine de la branduri celebre, la PRETURI MICI (P)

Nu haina il face pe om, dar este important sa imbracam produse de calitate. Fie ca sunt noi sau second hand, putem spune ca ne-am gasit imbracamintea potrivita abia atunci cand ne simtim bine in ea, cand ne confera incredere, dar mai ales confort. Se spune ca brandurile sunt doar pentru eticheta, dar din experienta, cu totii ne-am dat seama ca, de cele mai multe ori, brandul face si calitatea. Tocmai de aceea, incepand de maine, dejenii vor avea parte de un nou magazin cu haine second-hand de la branduri celebre – SCF Outlet.

“Un altfel de second-hand” – acesta e principiul pe care l-au urmat administratorii, pentru a aduce in Dej un magazin cu haine de calitate superioara, care poarta pe eticheta firme precum Nike, Adidas, Zara, H&M, dar la preturi extrem de mici.

Haine de dama, de barbati sau de copii, echipamente pentru sport – toate de calitatea I, la preturi incepand de la 5 lei…

Magazinul este amplasat pe strada Petru Rares, nr. 4 (langa Picolact), si este deschis de Luni pana Vineri intre orele 9-17.

DESCHIDEREA VA AVEA LOC LUNI, 17 august, de la ORA 9.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close