publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Schimbare de look pentru angajatii CFR din trenuri | De luni vor avea noi uniforme – FOTO

Angajatii Cailor Ferate Romane vor avea noi uniforme. Pasagerii care calatoresc cu trenurile CFR vor vedea schimbarea de look incepand cu saptamana viitoare, cand cei 4000 de angajati care intra in relatie directa cu publicul vor imbraca noile uniforme.

“Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei şi bărbaţi, cămăşi cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbaţi, pălărie femei/şapcă bărbaţi, eşarfă femei /cravată bărbaţi, haină impermeabilă cu mesadă detaşabilă pentru femei/bărbaţi, pantofi. Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători şi de îmbunătăţire continuă a imaginii proprii”, au transmis reprezentanţii CFR Călători.

Vor imbraca noile uniforme toti angajatii din tren, de la sef de tren pana la insotitor de vagon, dar si cei din statii, de la casieri pana la seful de statie.

“După foarte mulţi ani CFR Călători reuşeşte să achiziţioneze noi uniforme pentru salariaţii în contact cu publicul călător. Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar şi un confort sporit pentru cei ce le poartă, ţinând seama de programul de lucru al colegilor noştri. Consolidăm astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la începutul anului, <Punem călătorul în centrul deciziilor nostre> şi <Condiţii mai bune pentru colegii noştrii>. Despre al treilea obiectiv, trenurile, aţi primit constant informaţii de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparaţii locomotive şi sporire confort în automotoare. Continuăm!” a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR Călători.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close