publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin Oras

Schimbarea la față a Parcului Balnear Toroc | VEZI cum arată și când se deschide – FOTO

Începute în primăvara anului trecut, lucrările de modernizare și extindere a Parcului Balnear Toroc sunt aproape finalizate. Muncitorii lucrează zilele acestea la ultimele finisaje și detalii estetice, urmând ca cel mai probabil în primul weekend din luna iunie să fie redeschis.

Cei care vor trece pragul noului Parc Balnear Toroc, pe lângă lacul sărat, vor beneficia de un bazin pentru adulți cu o suprafață de 700 de metri pătrați, un bazin cu apă sărată cu o suprafață de 113 mp, un alt bazin pentru copii în suprafață de 96 de metri pătrați și 3 tobogane care coboară de pe versantul dealului aflat lângă Parcul Balnear.

Așa cum este și normal, în urma investiției de peste 1 milion de euro, și tarifele de intrare au fost ușor majorate. Astfel, din acest sezon estival, un bilet normal pentru o zi va costa 15 lei, iar după ora 16, 10 lei. Un abonament care cuprinde 15 intrări va costa 120 lei. De asemenea, utilizarea toboganelor se va taxa separat, cu 10 lei/zi. Accesul la saună va costa 5 lei/zi, iar închirierea unui șezlong, 5 lei/zi. Cei care aleg să rămână peste noapte în mini-pensiunea Parcului Balnear Toroc vor plăti 100 lei/noapte pentru o cameră cu pat matrimonial și 120 lei/noapte pentru o cameră cu pat suplimentar.

Articole Similare

9 Comentarii

  1. Frumnos…preturi super mici…patru membrii dintr-o familie…intrarea 4X15 =60 lei , intrarea pe “tevi”…4X10 = 40 lei…”sezlonage”= 4×5= 20 lei, sauna = 4X5= 20. Deci o familie de 4 personane…140 lei pe zi + 1 milion camera pe naopte =240 lei. Totul intr-un sejur…de 7 zile….1680 de lei. Mai scump decat in Ungaria…INCREDIBIL!!!! Oare consilierii locali platesc? sau ei au trei perechi de …..si fac pe sefii?

  2. Frumos, elegant, sper sa ramana si curat, mai ales daca cei cu multi copii se vor duce in Ungaria.

  3. Serios……..cine din Dej merge in sejur la un km departare :))))) Si ce poti face la Toroc o saptamana ? :)) Daca mergi seara acasa iesi mai ieftin…..cam 960 de lei :))

  4. nea’ nicu nu ai vrea sa intri pe gratis? sau cu nasu cum ai fost obisnuit? si prostii sa plateasca? du-te in Ungaria daca crezi ca acolo e mai ieftin un sejur… mergi invartindu-te… ca e mai bistos

  5. Invităm turiștii locali și cei din alte zone să viziteze niste străzi in imediata apropiere a parcului balnear grandios, spre Ocna Dej, deasupra parcului, dacă vor să se simtă ca și pe traseele montane dificile, singura diferență e că va trebui sa fie echipați cu mult umor, să nu fie izbiți foarte tare de…diferența dintre civilizație și evul mediu.

  6. Fotografiile sant frumoase. Preturile sant chiar ok. Noi la Cluj nu avem inca asa ceva. Felicitari primarului din Dej !

  7. Atentie la golurile rotunde din partea de jos a peretelui cel smecher, ca pe acolo pot cadea copii de la 3 m. Nu au nici un grilaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close