publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Se intampla si la case mai mari | Cozi de zeci de metri la Primaria Cluj-Napoca – VIDEO

Peste 100 de persoane au stat in aceasta dimineata ore intregi la coada, pe o temperatura de 0 grade Celsius, la Primaria Cluj-Napoca, pentru depunerea cererilor in vederea obtinerii unui loc de parcare. Procedura poate fi facuta si online, dar multi vor sa vada cu ochii lor ca dosarul le-a fost inregistrat la ghiseu.

Cu dosarele in mana, tineri si batrani, oamenii s-au asezat la coada cu noaptea in cap, inca de la 5 dimineata, si au asteptat ca functionarii sa deschida birourile unde se puteau inregistra pentru a primi un loc de parcare. Oamenii spun ca fac acest lucru an de an, unii dintre ei in ultimii 20 de ani, pentru ca vor sa fie siguri ca vor avea unde isi parca masinile. Desi cererile pot fi depuse si online, nu toti au incredere in aceasta procedura, care, spun ei, de multe ori nu fuctioneaza.

Reprezentantii primariei spun insa ca aplicatia nici nu avea cum sa functioneze, avand in vedere ca pentru sanse egale, depunerea dosarelor s-a deschis simultan, atat in online cat si la ghisee, la ora 8 in aceasta dimineata.  Oamenii vor afla daca au primit un loc de parcare abia la sfarsitul lunii martie, atunci cand cei care detin deja parcari cu abonaemnt vor fi lasate fara ele, in cazul in care nu isi achita taxele.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close